Winterbandenservice

Winterbandenwissel

Al in het bezit van winterbanden?

Bent u al in het bezit van winterbanden dan is het belangrijk om deze op tijd te wisselen maar vooral om de wissel op tijd te plannen. Wist u bijvoorbeeld dat ieder jaar 3,2 miljoen mensen wisselen van zomer naar winterbanden? U kunt zich voorstellen dat die niet allemaal bij de garage even tussendoor terecht kunnen op het moment dat het de eerste winterse dag is. Andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde.

Heeft u nog geen winterbanden?

Heeft u nog geen winterbanden dan wordt het echt tijd om hier over na te gaan denken. Winterbanden hebben diverse voordelen:

  • meer grip bij temperaturen onder 7 ÂșC.
  • een kortere remweg op nat wegdek bij lagere temperaturen.
  • een kortere remweg op sneeuw of ijzige ondergronden.
  • extra veiligheid voor u en uw medeweggebruikers tijdens de wintermaanden.
  • minder slijtage van uw zomerbanden.
  • meer grip tijdens aquaplanning door de betere waterafvoer.


Tarieven

Bent u al in het bezit van winterbanden dan wisselen wij deze graag voor u. Voor het wisselen van een complete band-velg combinatie rekenen wij 45,- inclusief BTW.

Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om uw banden bij ons op te slaan in het bandenhotel. Wanneer u uw banden van het tegengestelde seizoen bij ons opslaat worden deze voorzien van een zo geheten bandenlabel. Hierop staat natuurlijk uw naam, uw kenteken, uw merk en model auto en natuurlijk de locatie van de banden in ons hotel. Op deze manier bent u er altijd zeker van dat u uw eigen banden weer terug krijgt. Voor slechts 20,- per logeren u banden een heel seizoen bij ons.

Bent u nog niet in het bezit van winterbanden dan hebben wij altijd mooie aanbiedingen voor u. Wanneer u op onderstaande prijslijst klikt kunt u per model kiezen welke velg en band u het liefste wilt. Staat uw gewenste velg of merk band er niet bij dan maken wij graag een voorstel op maat.

Plan een bandenwissel

Bekijk ook eens onze andere merken

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)
Onze showroom is gesloten maar de werkplaats is open. Wij kijken naar mogelijkheden voor het verkoop van auto's.
Meer info Melding verbergen