Autobedrijf Kreijne nieuwe Mitsubishi-dealer in Amersfoort
22-02-2019

Autobedrijf Kreijne nieuwe Mitsubishi-dealer in Amersfoort

Autobedrijf Kreijne start per 1 maart ook in Amersfoort als Mitsubishi-dealer. Het familiebedrijf neemt de activiteiten van Vireo Amersfoort over en was al Mitsubishi-dealer in de regio Hilversum.


Kreijne-klanten konden in Hilversum sinds november vorig jaar kennismaken met Mitsubishi. Die samenwerking beviel zo goed dat Kreijne en Mitsubishi Motors nu ook in de regio Amersfoort de handen ineen slaan. Kreijne is in Amersfoort merkdealer van Mazda en Suzuki en daar komt in de vorm van Mitsubishi dus nog een derde Japans merk bij. Zo hebben onze klanten nog meer keuze, ook op het gebied van elektrisch en hybride rijden, waar steeds meer behoefte aan is.         

Directeur Jasper Bijl is erg blij met de uitbreiding van de samenwerking met Mitsubishi Motors. "Mitsubishi Motors is een enorm toekomstgericht merk, zonder daarbij de betrouwbaarheid van hun auto's uit het oog te verliezen. Dat past bij ons, want ook bij Kreijne gaan we altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. We hebben in Hilversum de eerste stappen gezet en gaan nu samen de uitdaging aan in Amersfoort."

Voor Jasper Bijl staat voorop dat Kreijne met de komst van Mitsubishi Motors nog beter kan voorzien in de behoeftes van klanten. Zo loopt Mitsubishi Motors voorop als het gaat om elektrisch rijden en hybrides. "We vallen met onze neus in de boter, want Mitsubishi Motors blijft volop vernieuwen. Begin maart wordt de nieuwe ASX gepresenteerd en eind 2019 krijgt ook de Eclipse Cross een update. Genoeg om naar uit te kijken dus!"

De samenwerking met Mitsubishi Motors in Amersfoort verstevigt de positie van Kreijne nog verder. "We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om onze toekomstvisie werkelijkheid te laten worden. Dat begon met de overname van Autoschade Simon Groot en maken we nu compleet met de toevoeging van Mitsubishi als derde merk. We gaan nu volle bak aan de slag om ons verder te ontwikkelen", legt Jasper Bijl uit.

Vanuit Mitsubishi Motors Nederland is er behoefte in dit gebied om met een solide vooruitstrevende partner in zee te gaan. “Wij hebben veel vertrouwen in Mitsubishi-dealer Kreijne en willen graag samen met hen bouwen aan ons merk in deze regio”, aldus Evert van der Wal, Operational Director van Mitsubishi Motors Nederland.

Kreijne zal het dealerschap van Mitsubishi Motors in eerste instantie voeren aan de Maanlander 7 in Amersfoort. "Op termijn zullen we een andere showroom betrekken, maar daarvoor moeten we nog even geduld hebben. Voorlopig zijn de modellen van Mitsubishi dus te vinden op het vertrouwde adres in Amersfoort en kunt u daar ook terecht voor onderhoud van uw auto."


Terug naar vorige pagina

Bekijk ook eens onze andere merken