Moderne technologie en stijlvol design

RUIMTE VOOR MAXIMAAL RIJPLEZIER

Vanaf € 40.990,00 / 599 p.m.

RUIMTE VOOR MAXIMAAL RIJPLEZIER

De Outlander biedt maximaal rijplezier. Dat begint al met zijn prettige toegankelijkheid door het Keyless Operation System (KOS) en de elektrisch bedienbare achterklep. Het hele interieur ademt kwaliteit, comfort en luxe. Door de meervoudig verstelbare stoelen en de dual-zone airconditioning, genieten bestuurder en passagiers van hun persoonlijke zitcomfort en binnenklimaat. De toepassing van hoogwaardige en duurzame materialen met subtiele accenten laat zien dat de Outlander is ontwikkeld met oog voor detail. Diverse handige extra’s maken het interieur compleet. Premiumkwaliteit gaat hand in hand met een optimale indeling en afwerking.

MAAK EEN PROEFRIT

UNIEKE ELECTRIC & MORE DEAL

Met de tijdelijke Electric & More Deal heb je de perfecte start om thuis je nieuwe Outlander PHEV te kunnen opladen. Bestel je in het eerste kwartaal van 2020, dan ontvang je het startpakket ter waarde van € 2.750 geheel kosteloos*.

MAAK EEN PROEFRIT

GRATIS HOME ADVANCED LAADPUNT

Met het Home Advanced-laadpunt van NewMotion laad je de hoogst mogelijke laadsnelheid op een thuislocatie. Het laadpunt biedt tevens de mogelijkheid tot gastgebruik en draadloze verbinding.

MAAK EEN PROEFRIT

TRENDSETTER IN VEILIGHEID EN BETROUWBAARHEID

Doordachte actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen in de Outlander bieden maximale bescherming aan de inzittenden en medeweggebruikers. Een veilig gevoel, elke rit opnieuw. De Outlander is standaard uitgerust met zeven SRS-airbags, inclusief knie-airbag voor de bestuurder. De geavanceerde elektronica omvat onder meer een detectiesysteem dat de bestuurder waarschuwt voor een mogelijke aanrijding en zo nodig preventief ingrijpt door de auto af te remmen. Alles voor veilig en ontspannen autorijden.

MAAK EEN PROEFRIT

Bekijk ook eens onze andere merken

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)
Onze showroom is gesloten maar de werkplaats is open. Wij kijken naar mogelijkheden voor de verkoop van auto's.
Meer info Melding verbergen