Beoordelingen

83 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Service
Deskundigheid
Prijs kwaliteit
Gemiddelde
Prettige ervaring . G

Anna An Rossum de Chattel / Hoevelaken / 25-05-2019
Aanbeveling Ja
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs kwaliteit 8
Gemiddelde 8
Prima verkoper, super servicegericht met oog voor de klant, niet opdringerig en uitstekende nazorg

Jane Eind / Bilthoven / 25-05-2019
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs kwaliteit 10
Gemiddelde 10
Ton Boersen / Amersfoort / 25-05-2019
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
vlotte afhandeling bij de inruil van een gebruikte auto en goede adviezen bij de aankoop van de nieuwe auto. Vriendelijk en deskundig personeel. Toont begrip dat een klant niet vaak een andere auto koopt.

Jan Yobias / De Meern / 25-05-2019
Aanbeveling Ja
Service 0
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Bij het kopen van mijn auto ben ik heel prettig geholpen

Dhr./mevr. / 25-05-2019
Aanbeveling Ja
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs kwaliteit 8
Gemiddelde 8
Prima garage waar er nog echt aandacht voor je is en het personeel attent is. Kortom je voelt je thuis bij dit bedrijf.

Els Brundel / Hoogland / 11-05-2019
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Chantal Ruijter / Soest / 07-05-2019
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs kwaliteit 10
Gemiddelde 10
Isabelle Snoek / Amersfoort / 25-04-2019
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Heel prettig: je voelt je welkom, er wordt gezocht naar de beste opties (zowel auto als verzekering e.d.), er wordt de tijd voor je genomen en er hangt een prettige sfeer binnen het bedrijf.

Maartje Ossendrijver / Hooglanderveen / 24-04-2019
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Deskundig bedrijf.
Fijne mensen die je prima helpen met het maken van de juiste keuze.

Marco Voet / Hoogland / 17-04-2019
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Prima geholpen .Aardig personeel ,goede service

Elly De Wit / Hoogland / 16-04-2019
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs kwaliteit 10
Gemiddelde 10
Het is een bedrijf waar ze meedenken met de klant en goede kennis van zaken hebben. Zijn eerlijk over de auto die je aan wil schaffen. We komen er al 9 jaar maar nog nooit een vervelende ervaring gehad.

Anke Veldhuizen / Renswoude / 15-04-2019
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Fijne en vlotte service. Alles keurig geregeld!

Jasper Putter / Heerjansdam / 14-04-2019
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs kwaliteit 10
Gemiddelde 10
Prima klantbenadering en hulpvaardigheid.

Jasper Out / Blaricum / 13-04-2019
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Afhandeling na auto-ongeluk. Vervangend vervoer, afhandeling schade, nieuwe auto

René Melisse / Amersfoort / 13-04-2019
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Hans Van Grol. / Amersfoort. / 13-04-2019
Aanbeveling Ja
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs kwaliteit 7
Gemiddelde 7
Ik ben al enige jaren vaste klant bij Kreijne. Onlangs een andere Mazda 3 occasion gekocht. Zeer bijzonder is dat de auto op dat moment bij een andere dealer stond en Kreijne naar mijn wens luisterde omdat ik de auto via mijn vertrouwde Mazda dealer wilde aanschaffen. Dat is toch top!! Ik heb heel veel vertrouwen in Kreijne Amersfoort (Mazda), een bedrijf waar echte aandacht voor de klant is die in lijn is met de kwaliteit die ik van Mazda gewent ben.

Paul Boef / Amersfoort / 12-04-2019
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs kwaliteit 10
Gemiddelde 10
Klantvriendelijk en duidelijk

Rien Sprangers / Vleuten / 12-04-2019
Aanbeveling Ja
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs kwaliteit 8
Gemiddelde 8
Het betreft hier de inruil van een ruin 12 jaar oude Ford Ka tegen de aankoop van een Mitsubishi Space Star 1.0 Bright ruim 3 jaar oud . De transactie werd begeleid door een zeer deskundige en enthousiaste verkoper , in de persoon van Mark Adriaanse .

Wilhelmina (Pliet) Dupont / Hoogland / 17-03-2019
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 8
Gemiddelde 8
Prettig contact, persoonlijke service, meedenken, goede nazorg. Een bedrijf met een menselijk gezicht dat vertrouwen geeft en een eerlijke overeenkomst.

Annelies / Leiden / 13-03-2019
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9

Bekijk ook eens onze andere merken